En els nostres tractaments insistim en la prevenció i apostem per la mínima invasió i màxima conservació de les dents.

 

Treballem amb un equip de laboratori altament especialitzat per arribar a satisfer la màxima exigència, apostem per l´excel·lència .
Ens dediquem a la prevenció de càries i malalties periodontals.

Extracció de dents, restes radiculars, queixals del seny.

periodonciaÉs l'especialitat que tracta la malaltia de les genives i l'os que sosté les dents. La malaltia periodontal és la causa principal de pèrdua de dents i la seva detecció precoç i tractaments són essencials per a conservar les dents. Realitzem higienes, instruccions d'higiene oral, raspats i allisats radiculars, etc.

 

primeravisitaOferim un tractament individualitzat, què li preocupa al pacient, realitzar proves complementàries per tenir un diagnòstic definitiu i complet

implantologia

Realitzem implants immediats, unitaris o múltiples, implants sense sutura i mínimament invasius. Són el suport per a la col·locació de la pròtesi amb les dents que manquen.

endodoncia 10.20.12Prevenim la càries dental i tractem únicament les que realtment necessiten una obturació. En el cas d'arribar al teixit polpar de la dent, es realitza l'endodòncia o tractament de conductes per a la conservació de la funció i estètica.

protesis

Es tracta de la reposició de les dents perdudes. Existeix la pròtesi removible i fixa. També realitzem corones sense metall i altament estètiques.

Oferim servei d'assistència a domicili per a persones amb problemes de mobilitat.

ortodonciaestetica

C onsisteix en l'anivellació de les dents i la correcció de maloclusions. Oferim brackets estètics i tractaments d'ortodòncia invisible.

odontopedriatiaÉs la branca que es dedica a la prevenció i tractament de les patologies dentals en nens. S'inicia des de l'erupció de la primera dent fins als 16 anys. Es realitzen revisions, tractaments preventius i conservadors... creem un ambient familiar i amè pels infants.

 
guiacolor

Emblanquiments en aquells casos de tincions per cafè, tabac, vi... blanquejaments a consulta que es complementen amb emblanquiments ambulatoris a casa. Realització de carilles de compòsits i/o de ceràmica per a la millora del somriure (problemes d'apinyament lleu, forma, mida o color de les dents).